Hopp til sideinnhold
Norengros logoNorengros logo
Kjøkkensjef som klargjør matKjøkkensjef som klargjør mat

Post-it® Notes for merking av mat

Matmerking tilpasset HACCP-kravene

I følge HACCP er det nødvendig å identifisere og merke viktig informasjon om den ferdige maten for å optimalisere hygienekontrollen. Post-it® Notes for merking av mat er tilpasset HACCP-kravene. Notatblokkene sikrer enkelt bedre rutiner og muligheten for egenkontroll for håndtering av ferdiglaget mat.

Post-it® Notes for merking av mat er en enkel, pålitelig og økonomisk løsning som vil optimalisere håndteringen og redusere tapet av ferdiglaget mat. Ferdigtrykte felter med de viktigste opplysningene om maten gir god kontroll:

  • Produkt
  • Produksjonsdato
  • Holdbarhetsdato
  • Laget av

Velegnet til kjølerom

Fuktighet og høy ventilasjon i kjølerom reduserer klebeevnen på standard selvklebende og avtagbare etiketter. Post-it® Notes for merking av mat mister ikke sin klebeevne, og er godt egnet til bruk i dypfryser og kjølerom. De faller dermed ikke av matbeholderne. Arkene er avtagbare som ordinære Post-it® blokker og etterlater ikke limrester.

  • Tåler fuktighet og høy ventilasjon, og er godt egnet til bruk i fryser og kjølerom
  • Arkene er avtagbare og etterlater ikke limrester
  • Kan festes på plast- og metallbeholdere, fat og tallerkener
  • Hvert ark er 100 x 40 mm og har et bredt limfelt på baksiden
  • De leveres i blokker à 50 ark
Pommes fries i frityren

Teststrips for oljekvalitet – Møter HACCP-kravene

Å opprettholde oljekvaliteten i frityren er avgjørende for smak, sikkerhet og kostnadsstyring i kommersielle kjøkken.

Foyn restaurant

Vil du lese flere artikler?

Her har vi samlet alle artikler til hotell, restaurant og catering – god lesing!